Usunięcie konta w aplikacji FindParty
Aplikacja: FindParty (pl.findparty.app). Konto możesz
usunąć samodzielnie w aplikacji - nie trzeba do nas pisać ani czekać
na odpowiedź.
Jak usunąć konto w aplikacji
- Otwórz aplikację FindParty i zaloguj się na swoje konto.
- Przejdź do zakładki Profil (ikona na dole ekranu).
- Przewiń na sam dół i wybierz „Usuń konto na stałe”.
- Potwierdź, wpisując słowo USUN i naciskając
„Usuń konto”.
Konto i dane są usuwane natychmiast, bez okresu karencji.
Jeśli nie masz już dostępu do aplikacji
Napisz z adresu e-mail powiązanego z kontem na
kontakt.findparty@gmail.com
z tematem „Usunięcie konta”. Konto usuwamy w ciągu 30 dni od potwierdzenia
tożsamości.
Jakie dane są usuwane
Wraz z kontem trwale usuwamy:
- profil (adres e-mail, nazwę użytkownika, nazwę profilu, opis),
- zdjęcia profilowe i zdjęcia wysłane w czatach,
- listę znajomych, zaproszenia i blokady,
- wysłane wiadomości, reakcje i komentarze,
- zapisane wydarzenia („serduszka”) i zgłoszenia udziału,
- utworzone domówki wraz z listami gości,
- token powiadomień push i identyfikator urządzenia.
Jakie dane pozostają
- Zgłoszone przez Ciebie wydarzenia publiczne, które
zostały zatwierdzone przez moderację - zostają w katalogu wydarzeń bez
powiązania z Twoim kontem, ponieważ są informacją publiczną dla innych
użytkowników.
- Zgłoszenia moderacyjne i informacje o blokadach konta -
przechowywane maksymalnie 12 miesięcy w celu zapewnienia bezpieczeństwa
użytkowników i przeciwdziałania nadużyciom.
- Anonimowe statystyki użycia i raporty awarii (bez
danych pozwalających Cię zidentyfikować) - do 14 miesięcy.
Kopie zapasowe bazy danych są nadpisywane w cyklu do 30 dni - po tym
czasie dane znikają również z nich.
Więcej informacji: Polityka
prywatności i Regulamin.